Pravila in pogoji

Pogoji poslovanja spletne trgovine DOMNET so sestavljeni na podlagi zakona o varstvu potrošnikov, priporočil GZS in mednarodnih kodeksov za e-poslovanje. Pred nakupom preberite naše pogoje poslovanja. Z opravljenim nakupom na naši spletni trgovini se strinjate z navedenimi pogoji poslovanja.Osebne podatke varujemo v skladu z veljavno zakonodajo.V primeru, da se s pogoji poslovanja ne strinjate, vas prosimo, da ne opravite nakupa.


CENE: Vse cene so navedene v evrih in ne vključujejo DDV-ja. Vse cene so veljavne v trenutku potrditve in oddaje naročila. Akcijske cene veljajo v časovnem obdobju, ki je objavljeno na naši spletni trgovini.


NAROČILO BLAGA: Ko potrdite nakup, preklic naročila ni več mogoč. Zato vam svetujemo, da pred oddajo naročila natančno pregledate vsebino vaše nakupovalne košarice. Skozi postopek nakupa vas vodijo navodila v spletni trgovini.


NAČIN PLAČILA: Plačilo kupljenih izdelkov opravite po povzetju ali po predračunu. Račun prejmete skupaj s kupljenim izdelkom.


KODA ZA POPUST: V sklopu mesečnih akcij bodo na spletni strani DOMNET in na naši Facebook strani objavljene kode za popust. Kodo boste ob nakupu vnesli v okence (košarica), s klikom na gumb "Aktiviraj kodo" pa boste vaš popust ob nakupu tudi unovčili. Vrsto in višino popusta določi urednik (prodajalec) spletne trgovine DOMNET.


DOSTAVA IN POŠTNINA: Pri naročilu  izberete način dostave. Za osebni prevzem se kot kupec zavežete, da boste naročene artikle prišli iskat na sedeš podjetja (DOMNET, Gregor Banfi s.p., Strukovci 54, 9265 Bodonci). V koliko izberete dostavo po pošti vam bomo artikle poslali po pošti (Pošta Slovenije) takoj oz. v roku od 2 do 3 delovnih dni. Stroške poštnine krije kupec. Strošek poštnine je 3,50 EUR. V sklopu akcijskih ponudb poštnine ni. Ob nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V kolikor izberete dostavo na dom vam bomo artikel osebno dostavili takoj oz. v roku od 2 do 3 delovnih dni. Stroški osebne dostave so 3,5 EUR. V sklopu akcijskih ponudb je dostava brez plačana. Ob nakupu nad 50 EUR je dostava brezplačna.


ZAVEZA PRODAJALCA: Vsi artikli, ki so objavljeni v spletni trgovini, so na zalogi in bodo odposlani že naslednji delovni dan od naročila, najkasneje pa v 3 delovnih dneh.


REKLAMACIJE: V primeru, da je izdelek poškodovan oz. zaradi poškodbe neuporaben, ga lahko v roku 3 dni vrnete. Denar vam bomo vrnili na bančni račun (TRR), ki ga ob vračanju izdelka pripišete oz. nam ga sporočite preko elektronske pošte. Strošek poštnine v tem primeru plača kupec.


ZAVEZA KUPCA: Kupec se zavezuje, da so vsi podatki, ki jih navede v procesu nakupa oz. procesu reklamacije, točni in za to prevzema vso odgovornost.


VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV: Trgovina DOMNET se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov kupcev v skladu z ZVOP-1. Trgovina DOMNET za nedoločen čas hrani naslednje podatke kupcev: ime in priimek, e-poštni naslov,kontaktni telefon, naslovne in dostavne podatke. Trgovina DOMNET navedene osebne podatke uporabi izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo s kupcem. Podatki kupca v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam. Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi kupec sam in sicer tako, da poskrbi za varnostsvojega e-mail naslova ter ustrezno programsko (protivirusno) zaščito svojega računalnika.